Мисия „Здравословно хранене“

Мисия „Здравословно хранене“

Марката PULSE отдавна се е наложила на пазара, като символ за лидерство, отношение и устойчивост. Основна философия на PULSE e “Спортът и здравето – начин на живот.“

За да завършим своя кръг на съвършенството, за да предложим на своите клиенти всичко необходимо за тяхната фигура, създадохме нашата здравословна кухня „PULSE FOOD”.

Знаем, че когато говорим за изграждане на здраво и добре оформено тяло има два основни компонента – добрата тренировка и правилната храна. Ние от PULSE FOOD предлагаме на своите клиенти отлична, богата на полезни действия, чиста, здравословна и  добре приготвена храна. Разработихме различни програми за балансирано хранене, кето диета, вегетариански предложения, както и меню за отслабване.

Създаването на менютата е поверено в ръцете на нутрицисти и кулинарни консултанти, които внимателно изготвят порциите с подходящи калории и хранителна стойност.

Отлични продукти, от проверени доставчици и производители

Отлични продукти, от проверени доставчици и производители

Предлагаме на своите клиенти отлично структурирана хранителна програма, разнообразни менюта, здравословни решения и всичко това, приготвено с чисти, натурални и проверени продукти, доставяни от доказани доставчици и производители. Био продукцията се поръчва от производители със съответните сертификати, което е гаранция за качество.

А всяка рецепта се отличава с богат и несравним вкус.

Удобството е добавена стойност

Удобството е добавена стойност

За да бъдем максимално удобни, ние от PULSE FOOD, предлагаме доставка до всяка точка, на територията на град София.

Вече не е необходимо да обикаляте безброй магазини и да четете куп информация, отнасяща се за здравословното Ви хранене, ние от PULSE FOOD ще се погрижим за това. Достатъчно е да посетите сайта ни и да поръчате от нашите дневни предложения, ние не само ще ги приготвим, но и ще ги доставим Вас.

Go top Call Now Button